به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد مصطفی علیزاده کفاش مدیر منطقه ۱ عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، از وقوع یک فقره تصادف همراه با محبوسی خبر داد و اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۵:۳۰ امروز (۳۰ اردیبهشت) در بلوار امامیه رخ داد.
وی افزود: در این حادثه، یک دستگاه خودرو لیفان با تریلی برخورد کرده بود که متأسفانه دو دختر خانم حدوداً ۲۱ و ۲۵ ساله در داخل خودرو محبوس شدند.
آتشپاد علیزاده کفاش تصریح کرد: بلافاصله آتشنشانان ایستگاههای ۷ و ۳۵ در محل حاضر شده و عملیات رهاسازی را آغاز کردند. همکاران ما با استفاده از تجهیزات نجات، هر دو مصدوم را از داخل خودرو خارج کردند.
وی ادامه داد: خوشبختانه هر دو نفر با هوشیاری کامل از خودرو خارج شدند و جهت مداوا در اختیار عوامل اورژانس قرار گرفتند.
مدیر منطقه ۱ عملیات سازمان آتش نشانی مشهد در پایان گفت: علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راهور در دست بررسی است.